Booking

AquaMama - Skals

Arrangør: Skals GF
Pris: 35,00 kr.
Kontaktperson: Heine Danielsen
Sted: Skals Svømmehal, Kærvej 9
8832 Skals :
Medbring: Badetøj
Mødetid: Omklædt 15.25
Tirsdage kl. 15: 30 - 16:30

AquaMama - gymnastik for gravide.

 

Træning i vand er ideel motion, når du er gravid, fordi vandet letter belastningen, så du kan bevæge dig ubesværet - og så gavner motion både dig og barnet.

 

AquaMama hjælper dig, hvis du under din graviditet døjer med ondt i ryg og bækken.

 

Vi tager udgangspunkt i AquaMama-øvelser der retter sig mod de muskelgrupper, som ofte bliver ømme, når man er gravid, som ryggen, maven, skuldrene og hofterne.

 

AquaMama er øvelser i vand udviklet til gravide, der gerne vil holde sig i form og forebygge smerter i f.eks. lænd og ryg – vi træner i varmtvandsbassin

 

 

Vigtigt - Læs dette før du træner

 

•              AquaMama kan udføres af alle raske gravide kvinder med en normal graviditet.

 

•              AquaMama anbefales ikke - uden forudgående aftale med lægen - til gravide kvinder, som har en kronisk sygdom før graviditeten.

 

•              AquaMama anbefales ikke til gravide, som har komplikationer eller graviditetsbetinget sygemelding under graviditeten uden forudgående aftale med lægen.

 

•              Hvis du oplever, at du får akut ubehag eller smerte under træning med AquaMama, skal du holde op med øvelsen. Hvis ubehaget eller smerten fortsætter, efter du har forladt vandet, kan det være en god ide at kontakte din læge.

                                      

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken