Booking

Børneintro til tennis 5-14 år

Arrangør: Viborg Lawn Tennisforening
Pris: 0,00 kr.
Kontaktperson: Louise Laustsen og Caroline Chröis
Sted: Tennisbanerne, Viborg Syd Idræts- og kulturcenter, Liseborgvej 37, 8800 Viborg
Tid: 9.00-12.00. Mød gerne 5 minutter før.
Medbring: Vandflaske, evt. en madpakke og en lille spritflaske til eget brug.

Viborg Lawn Tennis Forening byder velkommen til tennis for børn

Vores dygtige trænere introducerer tennis via leg og sjov til børn i alderen 5-14 år. Der er ketsjere og bolde til rådighed. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Det er ikke muligt at benytte omklædningsfaciliteterne - mød derfor op i sportstøj og sportssko uden for store riller. Der er mulighed for at vaske hænder, og der er handsker til rådighed.                                    

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken