Booking

Open Fitness - skovholdet

Arrangør: Bruunshåb Tapdrup Idrætsforening
Pris: 35,00 kr.
Kontaktperson: Mette Høeg Carstens, tlf. 60981025, mette@bt-if.dk
Sted: Bruunshåb Tapdrup Idrætsforening, Vibækvej 43, 8800 Viborg
Tid: kl. 16.30 - 17.30
Mødetid: 10 min før
Medbring: Tøj på efter vejret

                        

Open Fitness i skoven

Er du hjemme i sommerferien, og har du lyst til at prøve open fitness i skoven eller kan du simpelthen ikke undvære open fitness henover sommeren?

Uanset grund, så opfordrer vi til at komme til open fitness sommertræning, hvor vi mødes hos Bruunshåb Tapdrup Idrætsforening på Vibækvej 43, 8800 Viborg, - hvorfra vi løber over i skoven.

Træningen vil være en kombination af løb og øvelser. Du skal kunne løbe 3-4 km for at få den bedste oplevelse til træningen og også helst i et bakket terræn.

Træningen vil foregå i Bruunshåb/Tapdrup.

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken