Booking

Svømning - Learn to crawl - Viborg

Arrangør: Viborg Svømmeklub
Pris: 35,00 kr.
Kontaktperson: Marianne Jungersen tlf. nr. 25 30 08 96
Instruktør: Jakob Kaae Vingborg og Andreas Weis Kallesøe
Sted: Søndre Skole, Koldingvej 114, 8800 Viborg
Hvornår: Lørdag kl. 12.30-13.30
Medbring: Badetøj, håndklæde og godt humør
Mødetid: Omklædt 5 min før start

LEARN TO CRAWL

 

Fik du aldrig helt styr på det der med crawlsvømning?

 

Nu har du chancen for at rette op det eller forbedre din teknik i crawl og de andre stilarter.

 

Her er et tilbud til unge/voksne, som aldrig fik lært at svømme crawl. Det kan være du ønsker at lære det helt fra bunden, eller måske skal du lave en triatlon og ønsker i den forbindelse at blive bedre til crawl. Der er fokus på måden, du ligger i vandet og på vejrtrækningen. Der bliver lavet en masse sjove øvelser, som gør, at du vil få en bedre vandføling, og som hjælper dig til at forbedre din crawl teknik.

Forudsætninger: 15 +

Holdet er også for den svømmer, som ønsker at forbedre sine generelle svømmefærdigheder, eller bare ønsker at arbejde med en eller flere stilarter. Træneren tager udgangspunkt i den enkeltes svømmefærdigheder og ønsker.

Undervisningen foregår på langs i 25 meter bassinet på Søndre Skole                  

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken