Booking

Tennis-sjov for familier

Arrangør: Overlund Tennisklub
Pris: 120,00 kr.
Kontaktperson: Henrik; hrsommer@hotmail.dk - Tlf 25646431
Sted: Odshøjvej 158, 8800 Viborg
Medbring: Sportstøj og sko uden kraftigt mønster og skarpe kanter. Klubben udlåner ketsjere, bolde mv.
Mødetid: 5. min. før

Familietennis i Houlkær

Lad familien prøve tennis i sommerferien på en sjov måde. Vi laver tennislege med ketsjer og bolde, der både er sjovt for alle, giver god motion og forbedrer koordinationsevnen samt giver alle en fælles oplevelse i rammen af tennis. Måske får I appetit på en spændende sportsgren, som alle kan dyrke i alderen mellem seks og halvfems. I får forfriskninger på banen. 

Ses vi på tennisbanerne i Houlkær Idrætscenter?

OBS! Familien skal mindst bestå af en voksen og et barn. Max. seks personer. Prisen er pr. familie og du tilmelder altså "1" person, selv om I er op til 6 personer i familien.                                  

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken